Κανονισμός

Κατεβάστε τον κανονισμό των Effie Hellas 2016

Tips to Succeed

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της Έκθεσης Αποτελεσματικότητας

Τελετή Απονομής

Η Τελετή Απονομής των Effie Hellas 2016 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στο Hilton Athens.

Χορηγοί

Consumer Survey

Τα Effie Hellas, ως θεσμός που αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία, θεσμοθετούν για πρώτη φορά φέτος την έρευνα Effie Hellas Consumer Survey, η οποία και θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. 

Μέσα από τα ευρήματα της έρευνας προκύπτουν ανάγλυφα στοιχεία σχετικά με το πώς είναι σήμερα η σχέση των καταναλωτών με τις μάρκες, τι τους παρακινεί και τι τους αποτρέπει. Η έρευνα καταγράφει και ερμηνεύει τα στοιχεία που κινητοποιούν θετικά και αποτελεσματικά τους καταναλωτές στη σχέση τους με τις μάρκες, καθώς και εκείνα που τους «απωθούν» ή τους «αποξενώνουν».

Η έρευνα θα είναι διαθέσιμη μετά την τελετή των Effie Hellas στις 7 Δεκεμβρίου και θα δοθεί δωρεάν σε όλες τις εταιρίες (επικοινωνίας και διαφημιζόμενους) που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Το κόστος απόκτησης της έρευνας για τις υπόλοιπες εταιρίες, ανέρχεται στα 800€ (χωρίς ΦΠΑ 24%).

Στοιχεία Έρευνας
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό των Effie Hellas, από την εταιρία ερευνών qed market research, τον Αύγουστο και τον Σεπτεμβρίου του 2016 μέσα από online (ποσοτική έρευνα με τη συμμετοχή πανελλαδικού δείγματος 1000 ατόμων ηλικίας 18-55) και προσωπικές συνεντεύξεις (ποιοτική έρευνα με τη συμμετοχή 25 ατόμων).

 

Αν θέλετε να αποκτήσετε την έρευνα συμπληρώστε το δελτίο παραγγελίας

Login

Email:
Κωδικός πρόσβασης:


Effie Archive

Δείτε τα βραβεία των προηγούμενων διοργανώσεων.